Gedraaide kaarsen, een echte musthave!

De trend van het moment

Gedraaide kaarsen, je hebt er vast van gehoord. Het is een ware trend geworden. Je kunt gedraaide kaarsen, draaikaarsen, spiraalkaarsen, swirl kaarsen of twisted kaarsen noemen. Hoe dan ook, ze kunnen niet ontbreken in je huis! Een gedraaide kaars is eigenlijk een dinerkaars, maar ze zien er toch net wat anders uit. Daardoor geven ze een leuke twist (woordgrapje🙂) aan je interieur.

Veel interieurliefhebbers hebben deze kaarsen al in hun collectie. Ook op social media zijn ze al bij verschillende influencers en bekende Nederlanders voorbij gekomen. Je kunt je Instagram en Pinterest bijna niet meer voorstellen zonder. Dat verbaast ons helemaal niets, want ze zijn ook ontzettend leuk. Ook wij zelf hebben er flink wat in onze woonkamer staan.

Gedraaide kaarsen stelen op zichzelf al de show, maar het is ook leuk om meerdere kaarsen met elkaar te mixen en matchen! Zo vrolijk je je interieur nog meer op. Zet ze in een leuke gouden klassieke kandelaar, of kies voor een hippe glazen kaarsenhouder. Varieer hierin in hoogte, dat maakt het extra leuk om het bij elkaar te groeperen. Steek ze ’s avonds aan en geniet van de sfeer die de twist kaarsen je brengen.

Spiraalkaarsen zijn niet alleen leuk in de winter. Ook in de zomer zijn ze heel sfeervol. Zet ze dan op tafel tijdens een etentje met vrienden! Zo kun je er elk jaargetijde van genieten.

Gedraaide kaarsen bij Nanne Home

Zoals je van Nanne Home gewend bent, vind je hier altijd de leukste en hipste kaarsen. De gedraaide kaars kan dan ook zeker niet in het assortiment ontbreken. Heb jij nog geen draaikaarsen bemachtigd? Shop ze dan snel op de webshop, we hebben ze in allerlei kleuren en vormen. We verkopen zelfs leuke sets, waarbij je een rechte dinerkaars en gedraaide kaars in één kleur koopt.

  • Houd je van aardetinten? Kijk dan eens naar deze leuke twist kaarsen in okergeel en olijfgroen.
  • Meer van de vrolijke kleurtjes? We hebben de gedraaide kaarsen ook in lila, roze en blauw. Zowel in echt felle kleuren als pastelkleuren.
  • Liever helemaal geen kleur in huis? Kijk dan eens naar de zwarte, grijze of witte draaikaarsen.

De meeste gedraaide kaarsen zijn speciaal voor Nanne Home gemaakt, met de hand in Nederland! Hierdoor is elke kaars uniek. Dat noemen wij nog eens lokaal winkelen.  

Gedraaide kaarsen als cadeau

Omdat we gedraaide kaarsen hebben in allerlei verschillende kleuren, passen ze in elk interieur. Dat maakt ze, in combinatie met de goede prijs, perfect als cadeautje. Neem ze mee als je gaat eten bij vrienden, of geef ze cadeau tijdens een housewarming. Wedden dat je hier punten mee gaat scoren?

*Tip; Je kunt je cadeau ook laten bezorgen bij de ontvanger. Klik hier voor meer uitleg met betrekking tot het laten bezorgen van een cadeau.

Zijn gedraaide kaarsen niet helemaal jouw ding? Kijk dan zeker even verder op de kaarsen pagina van Nanne Home. Je vindt hier ook mooie neon kaarsen, dinerkaarsen, bubbel kaarsen, knoop kaarsen en nog meer leuks! Er zit altijd wat voor je bij.

Meer inspiratie opdoen? Volg @nannehome dan op Instagram.

#gedraaidekaarsen #swirlkaarsen #twistkaarsen #twistedkaarsen #spiraalkaarsen #dinerkaarsgedraaid #gedraaidekaars #twistkaars #twistedkaars #spiraalkaars #gedraaidedinerkaars