Kraamcadeaus

Als je een kraamcadeau zoekt, is er een belangrijke regel die telt. Het gaat om het gebaar, niet om het cadeau of de financiële waarde ervan. De gedachte erachter is het belangrijkst. 

Kraamcadeau | Nanne Home

Kraamcadeau tips

Zeker als je zelf nog geen kinderen hebt, kan het lastig zijn een leuk baby cadeau te vinden. Wat gebruiken jonge ouders veel? Waar maak je ze écht blij mee? Ik help je hiermee op weg! Of je nu iets zoekt voor een dierbare vriendin, je zus of een zakelijke relatie, met deze cadeautjes zit je altijd goed! 

De volgende items vallen altijd in de smaak;

  • Bijtringen; super fijn voor als de tandjes doorkomen, dan verzacht het de pijn. En baby’s stoppen nu eenmaal alles in hun mond.. 
  • Hydrofiele doeken; Deze heb je als ouder nooit genoeg! Je hebt ze in verschillende formaten, kleuren en varianten. 
  • Rammelaar; Dit stimuleert de zintuigen van de kleine! 
  • Houten speelgoed; En dan het liefste in zachte tinten, want van felle gekleurd speelgoed worden weinig ouders vrolijk. Houten speelgoed is duurzaam en tijdloos.
  • Invulboekjes; Zo kunnen de ouders iedere ontwikkeling, gebeurtenis of elk leuk moment van hun zoon of dochter noteren en later teruglezen. 

Kraamcadeau met naam

Het meest persoonlijke kraamcadeau is een kraamcadeau met naam. Het past goed bij elke ouder en het valt altijd in de smaak! Doordat je het zelf samenstelt, is het een uniek cadeau. Er is er geen één zoals het jouwe! 

Naast een kraamcadeau met naam, kun je natuurlijk ook kiezen voor een ander gepersonaliseerd kraamcadeau. Je kunt namelijk ook gebruik maken van een bijnaam, dat maakt het cadeau super origineel. Maar een andere tekst of bijvoorbeeld de geboortedatum is ook een leuke manier om het kraamcadeau uniek te maken. 

Bij Nanne Home kun je met weinig moeite je kraamcadeau laten personaliseren! Vink je voorkeuren aan, vul de naam in en ik doe het werk voor je! Kijk hiervoor bijvoorbeeld eens naar de glazen bewaarboxen met naam. 

Hydrofiele doek met naam

Hydrofiele doeken heb je als ouder nooit genoeg. Daardoor zijn ze heel geschikt als kraamcadeau. Hoeveel je er precies nodig hebt, lees je hier.

Wil je geen saaie of simpele doek cadeau doen? Nanne Home maakt hydrofiele doeken met naam! Hiermee vang je twee vliegen in één klap; een heel persoonlijk én een heel praktisch cadeau. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Je kunt kiezen uit vijf prachtige kleuren; naturel zand, mintgroen, roestoranje, oudroze of grijsblauw. Daarnaast kun je nog kiezen uit vijf mooie borduurkleuren en vier lettertypes. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos en is er altijd een combinatie die bij je past! 

Naast die verschillende opties, zijn de doeken verkrijgbaar in drie maten. Zo maak je bijvoorbeeld een speendoekje met naam in maat S of een zomers dekentje in maat XL! Benieuwd welke maat je waarvoor gebruikt? Dat lees je hier

Kun je niet kiezen? Een goede tip is dan om goed naar het geboortekaartje te kijken. Welke kleuren en lettertypes zijn daar gebruikt? Kies iets wat hierbij past, dan weet je zeker dat je cadeau in de smaak valt. 

Kraamcadeau | Hydrofiele doek | Nanne Home

Kraamcadeau opsturen

Ben je niet in de gelegenheid om langs te gaan of wil je iemand verrassen? Dan kun je natuurlijk ook een kraamcadeau naar de ontvanger opsturen. Zoals ik al eerder zei, het is de gedachte die telt! Want zeg nu eerlijk, wie vind het niet leuk om een cadeau per post te ontvangen? 

Het fijnste aan een kraamcadeau versturen met Nanne Home, is dat het leuk ingepakt wordt. Zo ontvangt de moeder echt een leuke verrassing per post! Voeg daarbij een leuke wenskaart toe, geef je boodschap door en ik zal hem voor je schrijven! Succes gegarandeerd!

Alle cadeaus van Nanne Home worden met liefde gemaakt en zo snel mogelijk verzonden! 

Kraamcadeau ideeën

Ben je op zoek naar nog meer leuke cadeau ideeën? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Zo wordt je op de hoogte gehouden van acties, nieuwe producten en de leukste tips. Je shopt na inschrijving je eerste bestelling ook nog eens met 10% korting! 

Volg Nanne Home ook op Instagram voor de leukste tips en inspiratie!