Cadeau laten bezorgen

Is je moeder binnenkort jarig? Is je vriendin zwanger of net bevallen? Heeft je zus een nieuw huis? Dan is het hartstikke leuk om een cadeau bij haar te laten bezorgen!

Alles wat je bij Nanne Home bestelt, wordt leuk ingepakt en dan verzonden. Je kunt het daarna cadeau geven of lekker zelf uitpakken. Maar wist je dat je ook een cadeautje kant en klaar bij de ontvanger kunt laten bezorgen?

Het enige wat je hoeft te doen, is je mandje vullen met alle leuke items die je cadeau wilt doen en de gegevens van de ontvanger in te vullen bij het verzendadres. Belangrijk om te weten; er zit nooit een factuur met prijzen in het pakket, enkel een pakbon.

Wil je graag een boodschap meegeven met je cadeau? In het winkelmandje, bij het vakje opmerkingen, kun je een tekst achterlaten. Ik zal deze voor je op een kaartje schrijven en bijvoegen bij het pakket.

Heb je liever een toepasselijke wenskaart? Dat kan natuurlijk ook! Onder de categorie ‘Gifts’ vind je veel mooie kaartjes voor verschillende gelegenheden. Voeg deze dan toe aan je bestelling en dan schrijf ik daar je boodschap op!

Wanneer het pakket verzonden is, ontvang je een track and trace code, zodat je weet wanneer jouw cadeau bezorgd is! Zo kun je dus naar wie dan ook een geschenk sturen.

Nanne Home heeft een ruim assortiment met kaarsen, kandelaars, droogbloemen, vazen en andere woonaccessoires en home deco. Daarnaast vind je bij Nanne Home leuke kindercadeaus, kraamcadeaus en mooie sieraden.

Neem snel een kijkje op de website, vul je mandje en laat een cadeau bezorgen bij iemand die je lief is!

Nanne Home Cadeau laten bezorgen
Nanne Home Cadeau laten bezorgen

Benieuwd hoe de cadeautjes van Nanne Home bezorgd worden? Of wil je gewoon op de hoogte blijven van alle leuke nieuwe artikelen die online komen? Neem dan eens een kijkje op onze Instagram!