OVER NANNE

Hi!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.

Mijn naam is Lianne, ik ben de oprichtster van deze webshop. Ik ben 27 jaar oud en woon in Den Bosch, samen met mijn vriend Joey. Maar waarom dan de naam Nanne Home?

Dit lieve, kleine jongetje hieronder noemt mij al jaren zo, omdat hij mijn naam nog niet goed kan uitspreken. Dus ik ben ‘Nanne’ en ik houd van interieur en mode. Maar ik houd ook heel erg van cadeautjes kopen… Uiteraard leuk om ze te ontvangen, maar nog véél leuker om ze weg te geven!

Dat is ook de gedachte achter Nanne Home; artikelen die je zelf graag wilt hebben, maar die ook heel leuk zijn om cadeau te geven. Nanne Home biedt een ruim assortiment aan met woonaccessoires en andere cadeautjes in verschillende stijlen. Of je nu een landelijk, industrieel, minimalistisch of, net als ik, een heel hysterisch interieur hebt. Daarnaast vind je hier hartstikke leuke baby-, kids- en modeaccessoires!

Elke bestelling wordt leuk ingepakt verstuurd. Een cadeau voor jezelf, of om weg te geven aan je lieve moeder, je zus, je beste vriendin of je collega.

Zoek je iets wat niet op de website staat, of is het item dat je wilt hebben uitverkocht? Stuur even een berichtje en we gaan kijken wat we voor je kunnen doen.

Benieuwd naar de ervaringen van klanten van Nanne Home? Klik hier!

Veel shopplezier!

Liefs, ‘Nanne’

Over Nanne Home