REVIEWS NANNE HOME

Bij Nanne Home heb ik de koffiekopjes Earth besteld, de kopjes zien er erg mooi uit. Het was heel netjes ingepakt en er zat een leuk cadeautje bij. Ik zou Nanne Home zeer zeker aanbevelen!
– W. Hoffmann

Ik plaatste een bestelling met verschillende woonaccessoires en een goudkleurige ring. De levering was snel en het was erg mooi ingepakt! Fijne webshop.
– Elke S.

Ik kocht een spiraalkaars set en oorbellen. De verpakking was als een cadeautje, zo leuk. Dit maakt naar mijn idee Nanne Home uniek! En de kwaliteit van de producten is echt top.
– Kirsten O.

De kaarsen hadden mooie kleuren en leuke verschillen in formaat! Het persoonlijke kaartje en de verpakking spraken mij het meest aan. Ik zou Nanne Home zeker aanbevelen.
– Maureen D.

De goudkleurige oorbellen die ik heb besteld, zijn stevig en verkleuren niet. Snelle levering en mooi ingepakt!
– Liz H.

Ik bestelde kaarsen bij Nanne Home. Ze waren leuk ingepakt en het zijn unieke items!
– Bo J.

Ik bestelde meerdere producten, waaronder een wereldbol en kandelaar. De bestelling was leuk verpakt, dat maakte het uitpakken al leuk! De producten zijn van goede kwaliteit. Goede service!
– Sarah P.

Super leuk ingepakt en snelle verzending!
– Robin B.

Super service! Ontzettend leuke en unieke items. Alles wordt mooi ingepakt en een snelle levering!
– Robbin L.

Super leuke en unieke items gekocht voor mijn interieur. Snelle levertijd en erg mooi ingepakt! Ik ga zeker nogmaals bestellen.
– Lynn van de L.

Ik bestelde prachtige gedraaide kaarsen. Wordt heel leuk verpakt & hele snelle service!
– Lauraine B.

Ik kocht bij Nanne Home een aantal cadeautjes en kaarsen. Alles kwam heel mooi verpakt bij mij thuis aan. Meteen klaar om cadeau te geven! En ook snel geleverd.
-Diede S.

Ik heb een ontzettend leuke kaarsenhouder besteld bij NANNE HOME. Echt een accessoire voor in mijn huis. Het bestellen gaat erg gemakkelijk en snel. Goede service!
– Nadie van de L.