RUILEN EN RETOURNEREN

Binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling kun je je nog bedenken en één of meerdere artikelen terugsturen. Bewaar je verzendbewijs goed. Je mag het artikel natuurlijk uitpakken en goed bekijken, maar bij het ruilen of retourneren dient het artikel ongebruikt en in goede staat te zijn. Ook voor afgeprijsde artikelen geldt dat je 14 dagen bedenktijd hebt.


Wanneer je een artikel wilt ruilen of retourneren kan je dit binnen 14 dagen doen door een email te sturen naar info@nannehome.nl. Je ontvangt dan een email met een link voor een retouretiket, je betaalt hiervoor een bijdrage van €5.95. Je mag het pakket ook zelf retour sturen naar onderstaand adres:

NANNE HOME
Watermunt 14
5236 TJ Den Bosch

De kosten van de retournering zijn dan geheel voor rekening van de verzender. Artikelen kunnen niet worden geretourneerd zonder originele verpakking of wanneer een artikel niet meer compleet is. Je retour wordt dan niet in behandeling genomen. Graag ontvangen we een korte beschrijving van de reden van retour.

Binnen een week nadat wij je retourpakketje hebben ontvangen, geven wij jou je geld terug via de door jou gekozen betaalmethode. Wanneer je een bestelling via de webshop met een cadeaubon hebt betaald, ontvang je van ons een nieuwe cadeaubon code.Stuur je de gehele order retour, dan ontvang je het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten terug. Indien je een gedeelte van jouw bestelling retourneert, dan krijg je alleen het volledige aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terug.

Nog vragen? Neem dan gerust even contact op.