Op zoek naar een cadeau voor een kinderverjaardag? 5x de leukste cadeautjes.

Heb jij binnenkort een kinderverjaardag en weet je niet zo goed wat voor een cadeau je moet kopen? Zie hieronder de leukste tips, voor verschillende leeftijden wat!


Gans puzzel

Deze leuke puzzel doos van Little Dutch bevat vier leuke puzzels van de gans en zijn vriendjes!

De puzzels zijn ontworpen voor kleine kindjes, om de diertjes rondom de vijver en op het platteland te leren kennen en ontdekken. Er zijn vier puzzels in totaal, en elke puzzel heeft een ander niveau, van vier tot zestien stukken. Van elke puzzel is er ook een voorbeeld, zodat de kleine deze er naast kan houden tijdens het puzzelen. Zo stimuleer je de vaardigheden en fijne motoriek van het kindje.

De puzzel is perfect voor kindjes van drie jaar of ouder.

€8,99

Puzzel gans

Trekdier tijger

Dit houten tijgertje van Little Dutch kan met het kindje mee op pad! Je kunt de tijger voort trekken aan het touwtje of hem duwen. Door met het trekdier te spelen, stimuleert het de kleine om te lopen of kruipen. Daarnaast is het trekdier gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van het kind.

De tijger is perfect voor kindjes van 12 maanden en ouder.

€7.99

HOUTEN TREKDIER TIJGER

Houten koffiezetapparaat

Dit houten koffiezetapparaat van Little Dutch wordt geleverd met twee kopjes, twee lepeltjes en vijf ‘smaken’ koffie in leuke kleurtjes. Het kindje zal graag een kopje koffie met je drinken op zondagochtend als het met dit apparaat kan spelen!

Het houten koffiezetapparaat is perfect voor kindjes van drie jaar en ouder.

€25.99

houten koffiezetapparaat

Speelgoed truck

Met de houten truck van Little Dutch heeft het kindje urenlang speelplezier. De truck is voorzien van een sterke oplegger waar de bijgeleverde vier houten auto’s op passen. Zo kan de kleine de houten truck met autootjes heen en weer rijden. Wanneer je de oplegger uitklapt, kunnen de autootjes er zo van af rijden. De truck met oplegger is gemaakt van hoogwaardig materiaal en de vrolijke kleurtjes dagen je kindje uit om er mee te spelen.

Perfect voor kindjes van 18 maanden en ouder.

€19.99

houten truck

Kassa met scanner

Met de houten kassa van Little Dutch is het leuk om winkeltje te spelen. Nadat de artikelen gescand zijn met de houten scanner, kan er betaald worden. In de lade kan het speelgeld, maar er kan ook een houten pinpas in de pinautomaat gedaan worden. Dit houten speelgoed bevat een kassa, scanner, speelgoedgeld, houten pinpas en een pinautomaat.

Perfect voor kindjes van drie jaar of ouder.

€17.99

houten kassa

Op zoek naar meer leuke items voor baby’s en kindjes, naar een kinderverjaardag cadeau of gewoon zomaar? Klik dan hier!

Neem ook eens een kijkje op onze Instagram!